Wednesday, January 2, 2013

SESI DIALOG DAN JAMUAN SELERA BERSAMA-SAMA DENGAN Y.B. DATO’ DONALD LIM SIANG CHAIDepan dari kiri ke-3 Dato’ Liew Yuen Keong, Y.B. Dato’ Donald Lim Siang Chai, Dato’ Hoh Hee Lee ; Belakang dari kiri ke-3: Allan Liew, bersama-sama dengan para hadirin.


En. Allan Liew (Ketua Biro Pengaduan Awam MCA Serdang dan Ketua PDM Perimbun) dijemput menghadiri sesi dialog dan jamuan selera bersama-sama dengan Y.B. Dato’ Donald Lim Siang Chai (Timbalan Kementerian Kewangan) di ibis Styles Kuala Lumpur Cheras yang dianjurkan oleh Dato’ Hoh Hee Lee (Timbalan Pengerusi MCA Serdang). Para hadirin yang turut hadir adalah Dato’ Liew Yuen Keong (Pengerusi MCA Serdang) dan para-para perusahaan industri. Sesi dialog ini adalah ditujukkan untuk perbincangan dengan hal-hal ehwal perusahaan dan bajet kewangan terkini.
            Dalam sesi dialog ini, En. Allan Liew juga mendapat tahu tentang masalah-masalah yang dihadapi dalam perniagaan oleh perusahaan yang hadir seperti masalah kekurangan pekerja mahir dalam syarikat, pekerja yang kekurangan kemahiran bekerja yang mengakibatkan kerugian dalam syarikat dan masalah-masalah pekerja asing yang melarikan diri selepas bekerja dalam syarikat pada masa yang pendek dan syarikat dikenakan wang denda sebanyak beberapa ratus ringgit. 

1 comments:

Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

Contohnya yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Permuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

Sekian, Terima kasih

Post a Comment

Popular Posts